Haute Cuisine from the Lowlands

Lex Reitsma, Marja Zuurman, Hans Verlaat, Jan Kees Karelse, Reinoud van Hasselt en Robert van Rixtel
Monique Spoorenberg, Scott Santoro, Christa Jesse, Jean Paul Mombers en Reinoud van Hasselt

Recepten en Vormgeving zijn het creative werk van diverse jonge(re) Nederlandse grafisch ontwerpers. De productie van dit project werd mogelijk gemaakt door de belangeloze medewerking van schrijvers, vertalers, illustratoren, fotografen, zetters, lithografen, drukkers en papierleveranciers.

De map werd gedurende Design ’87 gratis aan de bezoekers aangeboden. Het congres is georganiseerd door drie internationale beroepsverenigingen op het gebied van grafische, industriële en interieurvormgeving respectievelijk ICOGRADO, ICSID en IFI.


Haute Cuisine from the Lowlands
organisatie: Robert van Rixtel, Xandra van der Swan
vormgeving: 30 ontwerpers
formaat: 300×300 mm
aantal pagina’s: 30
techniek: 3 pms kleuren, los in map

met bijdragen van: John den Besten, Wouter Botman, Rosemarie van Boxtel, Ton van Bragt, Vincent Bus, Eric van Casteren, Gijsbert Dijker, Peer Dobbelsteen, Henny van Eck, Ben Faydherbe, Ton van Gastel, Joep Geelen, Denise Gehring, Reinoud van Hasselt, Jan Kees Karelse, Cook Koudenhove, Victor de Leeuw, Frans Lieshout, Hans Lodewijkx, Jean Paul Mombers, Ris van Overeem, Adth van Ooyen, Annette Raven, Lex Reitsma, Robert van Rixtel, Michiel Schriever, Xandra van der Swan, Harrie Verdijk, Hans Verlaat, Chris Vermaas, Diana Vermetten, Ine de Vries, Wout de Vringer, Olga IJspeert, Fred van der Zee, Marja Zuurman

Productie: drukkerij Ando, drukkerij Equipage, drukkerij Mart. Spruijt, drukkerij Rosbeek, drukkerij Spinhex, de Staatsdrukkerij


Je kan de inhoud van deze pagina niet kopiëren